AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present  

Go Back   AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present > Second Generation Legend -- 1991 - 1995 > 2nd Gen. Legend General Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-23-2012, 01:15 AM   #1
LilRennagade
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Henderson, NV
Posts: 3

Real Name: Bobby
LilRennagade is on a distinguished road
Angry 92 Legend sedan idle problem

So my legend sat for a long while ( loooong story lol ) but in the process of having everything replaced at the shop and driving it 1-it runs "ok" 2-it shifts really rough and 3-it refuses to idle right It seems like right when the thermostat opens and the idle is supposed to come down it starts this cycle of high idle low idle high idle low idle. It's like it goes from cold idle to warm idle and back and forth and when it's in gear (reverse or drive) it doesn't happen. Just at idle BUT it does die sometimes when coming to a stop also. The mechanic said it's because of a vacuum leak in the intake system housing but I wanted another thought on it if someone else had something similar happen.

So basically wondering thoughts on getting the car running a little smoother and shifter smoother after sitting so long and if it's a vacuum leak that could be causing the inconsistent idle and dying when stopping. Any thoughts would help!
LilRennagade is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Tags
idle, leak, vacuum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95 Legend Sedan Rough Idle/Sway at about 30 mph ahwatukeedj 2nd Gen. Legend General Discussion 11 03-01-2012 07:10 PM
Strange Idle problem Donald 2nd Gen. Legend General Discussion 12 11-27-2011 08:21 AM
idle problem any ideas!?!?! Ken 2nd Gen. Legend General Discussion 3 02-09-2011 09:54 PM
Idle problem, almost stalls it's self... LegendaryAffinity 1st Gen. Legend General Discussion 50 02-14-2010 09:26 PM
Steve's Idle Adjust Screw Problem DallasLedge89 1st Gen. Legend General Discussion 2 09-17-2009 11:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

AcuraLegend.Org is not affiliated with, nor represents in any form, Acura and Honda Motor Company. Some logos and names used herein remain the trademark of Honda Motor Company.