AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present  

Go Back   AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: adam73bgt
Forum: New Member Introductions 01-27-2019, 10:07 AM
Replies: 11
Views: 489
Posted By adam73bgt
That could well be a possibility, I'll have to...

That could well be a possibility, I'll have to get the switch out and have a look

Oh another electrical issue has appeared, I now have no indicators or hazards, but can hear the relay clicking...
Forum: New Member Introductions 01-25-2019, 11:16 AM
Replies: 11
Views: 489
Posted By adam73bgt
Thanks for the responses guys, just got the car...

Thanks for the responses guys, just got the car back from having the timing belt done. The previous owner hadn't used the car much but the belt was getting old! I might get lucky with flushing...
Forum: New Member Introductions 01-24-2019, 10:29 AM
Replies: 11
Views: 489
Posted By adam73bgt
Thanks! :) Currently I've got: A rear...

Thanks! :)

Currently I've got:

A rear demister that doesn't demist
Heater fan only works on full speed (fan speed resistor?)
ABS light, seems to be code 1 ABS pump motor over run..
Aerial...
Forum: New Member Introductions 01-23-2019, 03:17 PM
Replies: 11
Views: 489
Posted By adam73bgt
Hi from the UK

Hello!

Recently got myself a KA8 Honda Legend here in the UK, its a really tidy car but just has a couple electrical issues to sort out

Hoping they're going to be common issues with hopefully...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

AcuraLegend.Org is not affiliated with, nor represents in any form, Acura and Honda Motor Company. Some logos and names used herein remain the trademark of Honda Motor Company.