AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present  

Go Back   AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present > Second Generation Legend -- 1991 - 1995 > 2nd Gen. Legend General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2019, 08:34 PM   #1
VegasResident
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
VegasResident is on a distinguished road
Default Weird symptoms here

My son has a 95 Legend coupe. In the past month its started to die on him. When it does all the dash warnings come on and it will turn over but not start and all the dash lights stay on. He unhooked a battery cable and reinstalled it and the car starts fine. Any help would be appreciated.


Another thing maybe related maybe not is it starts shaking when braking over 35ish mph it doesnt do these 2 things together its usually one or the other.
VegasResident is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2019, 03:50 AM   #2
tstint16
Member
 
tstint16's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Wesley Chapel, Fl
Posts: 150


tstint16 is on a distinguished road
Default

Has the batt been changed out. Have you checked the alt to make sure its charging the batt. I would start with those two thing 1st.

As for as the car shakes when braking over 35mph check your rotors/calipers.
tstint16 is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2019, 04:21 AM   #3
ActionJackson
Legends to go,please
 
ActionJackson's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Florida
Posts: 3,878
ActionJackson is a jewel in the roughActionJackson is a jewel in the roughActionJackson is a jewel in the rough
Default

I would change out the main relay first. Easy to do. I have used ones for $25 shipped if you wanted to go that route.
__________________
2016 Florida New Years / White Christmas Meet
ActionJackson is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help please! code 14, symptoms here v6-24valve 1st Gen. Legend General Discussion 3 03-25-2017 06:33 AM
symptoms of bad axles.....? the gold version 2nd Gen. Legend General Discussion 23 07-10-2013 11:32 AM
bhg symptoms 93-ka7 2nd Gen. Legend General Discussion 9 02-28-2012 01:40 PM
Rough idle symptoms NorCaLegend 2nd Gen. Legend General Discussion 40 01-15-2011 08:28 PM
symptoms for timing belt change??? 93-ka7 2nd Gen. Legend General Discussion 13 07-23-2010 06:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

AcuraLegend.Org is not affiliated with, nor represents in any form, Acura and Honda Motor Company. Some logos and names used herein remain the trademark of Honda Motor Company.