AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present  

Go Back   AcuraLegend.Org - The Acura Legend Forum for All Generations of the Honda / Acura Legend; 1986 to Present > Second Generation Legend -- 1991 - 1995 > 2nd Gen. Legend General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2011, 08:20 PM   #1
Aking
Senior Member
 
Aking's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ohio
Posts: 1,598



Real Name: A King!
Aking is on a distinguished road
Send a message via AIM to Aking
Default No Crank No Start...HELP!!!

I need a little help. First time this has happened on my coupe I bought a few weeks ago. It has started fine everytime with no issues, but today, I just changed the oil and flushed and filled with new Type 2 Coolant and I get in to start the car to bleed the cooling system and she wont start.

All the dash lights are on and everything works fine, but nothing when I go to ON position. Also, the door locks unlock and then lock again whenever I try and start it. Is this something with the security system? It also still has the factory radio in it which doesn't turn on.

Any ideas on what I can check?
__________________


www.daytonohioautodetailing.com

Last edited by Aking; 06-10-2011 at 08:22 PM.
Aking is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 08:26 PM   #2
Homeboyx
Pimp Hand Strong
 
Homeboyx's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Compton, CA
Posts: 14,468



Real Name: Papi
Homeboyx has a spectacular aura aboutHomeboyx has a spectacular aura about
Send a message via MSN to Homeboyx Send a message via Yahoo to Homeboyx
Default

Do you hear a click when you turn on the key?
__________________

RIP Fut
"A Legend Never Dies..." -Yours Truly
Quote:
Originally Posted by kotetu View Post
When something is so obviously wrong and draws your attention this strongly, you should look around to see what it's drawing attention away from.
Homeboyx is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 08:37 PM   #3
Aking
Senior Member
 
Aking's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ohio
Posts: 1,598



Real Name: A King!
Aking is on a distinguished road
Send a message via AIM to Aking
Default

Quote:
Originally Posted by Homeboyx View Post
Do you hear a click when you turn on the key?
Yes, I hear a click coming from the left side under the dash when I turn the key to the ON position. Sometimes it clicks, sometimes it doesnt.
__________________


www.daytonohioautodetailing.com
Aking is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 08:43 PM   #4
Aking
Senior Member
 
Aking's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ohio
Posts: 1,598



Real Name: A King!
Aking is on a distinguished road
Send a message via AIM to Aking
Default

You think its the main relay going bad?
__________________


www.daytonohioautodetailing.com
Aking is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 08:47 PM   #5
Sbwooder
The teach
 
Sbwooder's Avatar
Default

What is it doing exactly? Just cranking or nothing after turning the key? Clicking???









Chris (Mr. Wood)


Milano and Frost
__________________
<a href="http://s8.photobucket.com/albums/a49/carforever/legendspring08/?action=view&current=chrisspring08022.jpg" target="_blank"><img src="http://i8.photobucket.com/albums/a49/carforever/legendspring08/chrisspring08022.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>
RIP FUT
Sbwooder is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 08:58 PM   #6
Aking
Senior Member
 
Aking's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ohio
Posts: 1,598



Real Name: A King!
Aking is on a distinguished road
Send a message via AIM to Aking
Default

Quote:
Originally Posted by Sbwooder View Post
What is it doing exactly? Just cranking or nothing after turning the key? Clicking???

Chris (Mr. Wood)


Milano and Frost
No cranking no nothing, just dash light, beeping noise, and my doors lock and unlock by themselves one time. No clicking like it would do if the battery was dead. When I turn it to ON to start, there's nothing.

Here's a video...
__________________


www.daytonohioautodetailing.com

Last edited by Aking; 06-10-2011 at 09:04 PM.
Aking is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 09:04 PM   #7
Wes
Member that 1 time?
 
Wes's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bay Area, CA
Posts: 6,784

Wes is a glorious beacon of lightWes is a glorious beacon of lightWes is a glorious beacon of lightWes is a glorious beacon of lightWes is a glorious beacon of light
Default

Check that the car is in park or neutral if it's an auto.
__________________
Quote:
Originally Posted by Krizno View Post
Its like buying one shoe bro
Wes is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 09:09 PM   #8
Aking
Senior Member
 
Aking's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Ohio
Posts: 1,598



Real Name: A King!
Aking is on a distinguished road
Send a message via AIM to Aking
Default

Quote:
Originally Posted by Wes View Post
Check that the car is in park or neutral if it's an auto.
Yea its an Automatic and its in park, I even tried to putting it in N to start it, nothing. Both front wheels are off the car and its up on jack stands, but I dont think that should effect anything.
__________________


www.daytonohioautodetailing.com
Aking is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 09:15 PM   #9
Homeboyx
Pimp Hand Strong
 
Homeboyx's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Compton, CA
Posts: 14,468



Real Name: Papi
Homeboyx has a spectacular aura aboutHomeboyx has a spectacular aura about
Send a message via MSN to Homeboyx Send a message via Yahoo to Homeboyx
Default

Quote:
Originally Posted by Aking View Post
Yes, I hear a click coming from the left side under the dash when I turn the key to the ON position. Sometimes it clicks, sometimes it doesnt.
Check the main relay.
__________________

RIP Fut
"A Legend Never Dies..." -Yours Truly
Quote:
Originally Posted by kotetu View Post
When something is so obviously wrong and draws your attention this strongly, you should look around to see what it's drawing attention away from.
Homeboyx is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2011, 09:29 PM   #10
jay510
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Newark, CA
Posts: 220

jay510 is on a distinguished road
Default

Do you hear a chiming noise? Do the your turn signals flash? Does you car have a aftermarket alarm? If it does, that's probably the problem because i was having the same issue with my car and I took off the Aftermarket alarm, since then I have never had a problem.
__________________
"Legendary"


Check Out The Transformation
http://forums.acuralegend.org/acura-...4.html?t=11224
jay510 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Type 1 crank pulley matchstickman600 OEM Parts 9 10-26-2011 09:38 AM
engine crank and won't start engine check light Legend95 2nd Gen. Legend General Discussion 0 12-22-2009 05:59 AM
Crank Pulley gibbsrcing OEM Parts 1 11-28-2009 09:56 AM
Does Your Legend Crank But Not Start? Sticky Pls. ManOfBusiness 2nd Gen. Legend General Discussion 8 10-23-2009 05:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

AcuraLegend.Org is not affiliated with, nor represents in any form, Acura and Honda Motor Company. Some logos and names used herein remain the trademark of Honda Motor Company.